Honda

Honda

Ook voor het onderhoud en eventuele reparatie aan uw Honda bent u bij RAC aan het juiste adres. Als officieel erkend reparateur voor het merk Honda, hebben wij veel ervaring met deze merken.

Onze goed opgeleide monteurs beschikken daarbij over moderne diagnoseapparatuur. Op basis van de juiste informatie kan men uw auto in deskundige handen nemen, inclusief een kritische aflevercontrole, als extra waarborg dat uw auto weer in de juist conditie is.

En in voorkomende situaties bieden wij passende mogelijkheden om uw mobiliteit goed en kostenbewust te waarborgen. En wanneer u bij ons wacht zorgen wij voor een vers kopje koffie of thee aan onze leestafel. Voorzien van actuele dagbladen en fraaie magazines. Uiteraard heeft u bij RAC de beschikking over een kosteloze WiFi verbinding. Wij hanteren daarbij ruime openingstijden.

Overigens bent u voor uw 2e auto ook te allen tijde welkom bij RAC. Vaak wordt gedacht dat wij ons slechts bezighouden met jonge auto’s die bij voorkeur uit de zakelijke markt komen. Het tegendeel is echter de realiteit. Iedere auto, ongeacht het merk, de leeftijd of de staat waarin deze verkeert, is van harte welkom en in vertrouwde handen bij RAC.

 

 

Honda

Bekijk occasions Bekijk importservice

Honda nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsberichten.