Over RAC

Over RAC

RAC staat voor Rotterdams(ch)e Automobiel Centrale B.V. Vanaf de start – in 1931 – vertegenwoordigen we onderscheidende merken, waaronder legendarische namen als Packard, Studebaker, Rover, Sunbeam, Hillman en Humber. Vandaag de dag is RAC② in Dordrecht officieel dealer voor de merken Jaguar, Land Rover en RAC® officieel dealer van Maserati in Rotterdam. Daarnaast zijn we erkend reparateur voor zowel Honda als Saab én bovendien Volvo-specialist.

Wanneer u in uw leven – privé en zakelijk – dezelfde eisen stelt als wij, verlangt u kennelijk uitstekende kwaliteit. En alle kans dat u zich dan bij ons ‘thuis’ zult voelen.

Wat ons betreft, ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren vakmensen. Toewijding en vakmanschap waarborgen bijna 85 jaar een optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten. Dat is het fundament voor de goede naam die is opgebouwd en de basis voor onze ruime ervaring met op maat gesneden dienstbaarheid. En dat kunnen maar weinig andere bedrijven claimen. RAC is een modern full service autobedrijf. Onze normen en waarden zijn eigenlijk allesbehalve modern. Wij zien in de markt de echte aandacht en servicebeleving voor klanten steeds meer verdwijnen. Producten worden gepolijst en door marketing ‘gekneed’ tot datgene wat u ervan moet vinden. Bovendien is de hele wereld steeds meer gestandaardiseerd. Alles ligt vast en lijkt meer en meer een eenheidsworst. Niet bij RAC.

Wij koesteren juist die typische, tikje eigenwijze overtuiging, dat iedere klant anders is. Dat iedere klant eigen wensen en behoeften heeft en dat vraagt een passende benadering. En juist dat tikje eigenwijze,dat persoonlijke is wat onze klanten en onze medewerkers prettig vinden. Dat is waarin we duidelijk anders wil zijn en onderscheidend is.