DOE DE RAC JAGUAR EN LAND ROVER CONDITIECHECK

En wij vertellen hoe fit uw auto is. Nu van € 49,- voor € 29,-. Inclusief gratis Bluetooth speler ter waarde van €45,-.

Heeft u een Jaguar of Land Rover of kent u de eigenaar van een van deze beide merken? En bent u nog niet bekend met RAC in Dordrecht? Dan attenderen wij u graag op de Jaguar en Land Rover Conditiecheck. Om een auto in goede conditie te houden is het van belang om deze regelmatig te laten controleren op belangrijke punten. Van belang voor de veiligheid en bedrijfszekerheid van het voertuig. Daarbij ontvangt men – indien van toepassing – van ons een vrijblijvend onderhoud- en reparatieadvies. Deze check bieden wij u aan voor € 29,- (normaal € 49,-). Tijdens de Conditiecheck kijken we ook of er mogelijke software updates of fabrieksmodificaties uitstaan. En indien van toepassing onderzoeken we of de auto in aanmerking komt voor eventuele garantiewerkzaamheden.

Tijdens de Conditiecheck kijken we ook of er mogelijke software updates of fabrieksmodificaties uitstaan. En indien van toepassing onderzoeken we of de auto in aanmerking komt voor eventuele garantiewerkzaamheden.

DE CONTROLE PUNTEN:

  • Vloeistoffen: controle niveau
  • Banden: controle spanning, profieldiepte, beschadigingen en slijtagepatroon
  • Accu: controle conditie en laadspanning
  • Remmen: optische controle van remblokken en remschijven
  • Ruitenwissers: controle conditie wisserbladen, werking ruitensproeier
  • Onderzijde auto: controle bodemplaat, uitlaatsysteem, stuurinrichting, afdichting schokdempers, aandrijfassen en hoezen
  • Motorruimte: controle conditie multiriem, lekkages en bijgeluiden motor
  • Check eventuele software updates, fabrieksmodificaties en, indien van toepassing garantiewerkzaamheden

De Conditiecheck neemt ongeveer een uur in beslag waardoor het mogelijk is er op te wachten. Een uur waarin u de gelegenheid heeft om onze laatste modellen te bekijken, door te werken in onze wachtruimte voorzien van Wifi. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

GRATIS BLUETOOTH SPELER Bij de Conditiecheck ontvangt u, zolang de voorraad strekt, een gratis Bluetooth speler ter waarde van € 45,-. Deze heeft een afspeelbereik van 10 meter en wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking.

Bel voor een afspraak: 078-7200888 of stuur een e-mail naar info@rac.nl en vermeld daarbij dat u voor de Jaguar Land Rover Check komt.