Over RAC

RAC is al sinds 1955 Jaguar dealer in Zuid-West Nederland en daarmee een van de oudste en grootste -zeker als het gaat om kennis en ervaring met dit bijzondere merk- Jaguar dealers van het land.

In 2016 zijn de merken Jaguar en Land Rover samengevoegd.  Het Jaguar – dealerschap van RAC is daardoor uitgebreid met Land Rover. Het officiele dealerschap van Jaguar en Land Rover van RAC² – Dordrecht is sinds 2016 gevestigd aan de Autoboulevard – Mijlweg 25 te Dordrecht.

Voor de aanschaf van een nieuwe Jaguar of Land Rover bent u van harte welkom in Dordrecht. Onze ervaren verkoopadviseurs staan klaar om u – op basis van uw wensen en behoeften – een deskundig advies te geven en u bij de aankoop te begeleiden. In bijna alle gevallen gaat het daarbij om maatwerk. Uiteraard doen we u – indien van toepassing – graag een passend (inruil)voorstel.  Voor alle details over de diverse Jaguar en Land Rover modellen kunt u terecht bij onze verkopers. Voor jong gebruikte Jaguar en Land Rover auto’s met heel veel zekerheid is er het Approved label.  Dit label is alleen te verkrijgen bij de officiële Jaguar – Land Rover dealer.

Kijk voor ons aanbod van

Uiteraard is het mogelijk om via RAC een nieuwe of bijna nieuwe Jaguar of Land Rover te financieren of – zonder zorgen over zaken als onderhoud, reparaties en verzekering – te leasen. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden.

Voor, tijdens en na de aankoop van uw auto verlangt u een betrouwbaar, deskundig en betrokken autobedrijf welke met raad en daad voor u klaar staat. RAC is zo’n bedrijf en bewijst zich al sinds 1931 en daarin kunnen maar weinig andere bedrijven ons evenaren.  Wanneer u in uw leven – prive en zakelijk – dezelfde eisen stelt als wij, verlangt u kennelijk persoonlijk advies en aandacht en uitstekende kwaliteit. Alle kans dat u zich dan bij ons “thuis” zult voelen. Het gaat bij RAC om toewijding en plezier in de klanten en hun auto’s. Al onze medewerkers delen deze passie en dat ervaar je elke dag weer, waar je bij RAC ook komt.

RAC nieuws

Scroll naar boven