Onze modellen

RANGE ROVER

De Range Rover is de originele SUV van Land Rover en is al sinds 1970 op de markt. Het model staat bekend om zijn luxe en comfort, met een ruim interieur en een soepele rijervaring.

Naar configurator

RANGE ROVER SPORT

De Range Rover Sport is een sportievere variant van de Range Rover, met een agressievere uitstraling en prestatiegerichte eigenschappen.

Avontuur is nooit ver weg in de veelzijdige Discovery Sport plug-in electric hybrid (PHEV), en nieuwe ontdekkingen wachten achter elke bocht. Stel uw eigen Discovery Sport samen in onze configurator.

Naar configurator

new rage rover sport
velar rac dordrecht range rover

RANGE ROVER VELAR

Range Rover’s voorliefde voor minimalisme komt op inventieve wijze tot uiting in een pure expressie van eigentijdse luxe met de nieuwste technologie, typische Range Rover verfijning, solide rijeigenschappen en een herzien design.

Als plug-in electric hybrid (PHEV) biedt hij een 21% grotere elektrische actieradius dan voorheen.
Naar Car Configureerder

RANGE ROVER EVOQUE

Vraag ons team naar de specificaties of kijk bij de Car Configurator voor alle mogelijkheden.

range rover evoque rac dordrecht

DISCOVERY

DISCOVERY SPORT

De nieuwe Land Rover Discovery Sport is een imponerende allrounder die uitblinkt in zowel prestaties als stijl. Met een geavanceerde vierwielaandrijving en uitstekende capaciteiten voor het rijden op oneffen terrein, is deze auto uitermate geschikt voor zowel avontuurlijke ritten als dagelijks gebruik.
Naar Car Configurator

DEFENDER

De Land Rover Defender is een icoon op het gebied van terreinauto’s. Met zijn robuuste uiterlijk en uitmuntende off-road prestaties is het de perfecte metgezel voor avontuur en ontdekking.
Naar Car Configurator

LAND ROVER PLUG-IN HYBRID

F-PACE

De Jaguar F-PACE Electric Hybrid (PHEV) oogt zelfverzekerd, rijdt dynamisch en is rijk uitgerust. Bovendien gaat de luxe performance SUV zeer efficiënt om met brandstof en energie. Stel nu uw ideale F-PACE samen.
Naar Car Configurator

E-PACE

De Jaguar E-PACE plug-in electric hybrid (PHEV) is compact met een riant interieur. De SUV met de stijl van een sportauto biedt bovendien alle voordelen van hybride rijden.

Naar Car Configurator

preview jaguar e-pace

I-PACE

Parkeren en manoeuvreren bij weinig ruimte wordt een koud kunstje dankzij de 3D Surround Camera in de Jaguar I-PACE. Zo passeert u elk obstakel met veiligheid en vertrouwen, waardoor de rijbeleving van de I-PACE nog intuïtiever wordt.
Naar Car Configurator

F-TYPE COUPÉ

De F‑TYPE is Jaguar design in zijn meest atletische vorm – slank en elegant, vanuit welke hoek u het ook bekijkt.

Naar Car Configurator

jaguar F-type convertible

F-TYPE CONVERTIBLE

In 2023  gaat de FTYPE zijn laatste modeljaar in, met de FTYPE 75 en FTYPE R 75 als speciale edities. Stel uw eigen ideale FTYPE Convertible samen voor een rit onder de voorjaarszon.
Naar Car Configurator

JAGUAR XE

JAGUAR XF

Geïnspireerd design, intuïtieve nieuwe technologie, moderne luxe en meeslepende dynamiek wachten op u.

Naar Car Configurator

JAGUAR XF SPORTBRAKE

Scroll naar boven