Nieuwbouw van start

garagebedrijf rac dordrecht jaguar landrover
februari 2019

Op 10 januari 2019 heeft RAC op de nieuwe A-locatie aan de Mijlweg in Dordrecht de eerste paal geslagen voor de nieuwe Jaguar Land Rover-vestiging. Een strategische plek in het Drechtsteden-gebied tussen Breda, Rotterdam en Gorinchem.

Veel potentie

“Jaguar en Land Rover hebben wereldwijd de strategie om beide merken onder één dak aan te bieden, daarom moesten wij toen even schakelen”, zegt Ton van Vugt, directeur van RAC. “Uiteindelijk waren we er vrij snel uit en kozen voor uitbreiding naar de Drechtsteden regio. Omdat onze merken er fysiek nog ontbraken zagen wij vanuit Dordrecht volop mogelijkheden. De klanten uit de wijde omtrek kunnen nu in Dordrecht terecht en hoeven niet meer naar Breda of Rotterdam.”

Aanwezigheid

RAC investeert op de uitstekend bereikbare Dordtse autoboulevard pal langs de A16, de Mijlweg, in een gloednieuw pand. Vanaf 2016 is RAC reeds aanwezig. Van Vugt: “We wilden toen zo snel mogelijk met Jaguar en Land Rover in het gebied aanwezig zijn. Gezien de alsmaar groeiende belangstelling voor onze merken kunnen we stellen dat de beslissing van toen de juiste is geweest!” Totdat het nieuwbouwpand helemaal klaar is, opereert RAC nog vanuit de tijdelijke locaties direct naast de bouwkavel aan de Mijlweg (werkplaats) en op een steenworp afstand daarvan de showroom aan de Nijverheidstraat 10.

Nieuwbouw

Het nieuwe pand van RAC komt op een prominente zichtlocatie direct langs de A16 en valt op door zijn strakke, moderne uitstraling. Van Vugt vervolgt: “Tot aan de opening nemen we de tijd om RAC verder in te burgeren in de Drechtsteden-regio. Wij bieden onze klanten met Jaguar en Land Rover representatieve, moderne auto’s die tot de top in hun segment behoren en laten klanten kennis maken met onze persoonlijke aandacht en serviceniveau. Met onze nieuwbouw brengen we ons aanbod in auto’s en service naar een nog hoger level.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven