vacature

Onderhoud

Voor regulier onderhoud en eventuele reparatie aan uw auto, staat RAC graag voor u klaar. Onze specialisten kennen de nieuwste technische ontwikkelingen en beschikken in onze moderne werkplaats over de juiste apparatuur.

Wij lopen uw auto terdege na en gaan daarbij efficiënt te werk.

Op basis van de juiste informatie onderhouden wij uw auto deskundig en betrouwbaar. En kunnen wij u desgewenst vooraf opgave kunnen doen van de te verwachten kosten. Op deze manier zijn we optimaal in staat om voor u een goede en kostenbewuste mobiliteit te waarborgen.

De APK is wettelijk verplicht en zeker niet zonder reden. Het zorgt voor verhoging van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu.

diesel motorblok

De leeftijd van uw auto en de brandstofsoort bepalen daarbij de frequentie. Bij RAC is uw auto in handen van ervaren en deskundige monteurs die uw auto (ook de oudere modellen) door en door kennen en daarom het beste adres om uw auto goed te kunnen keuren en onderhouden.

Mocht er naar aanleiding van de APK een reparatie noodzakelijk zijn, dan krijgt u vooraf een heldere kostenopgave.

Het is zinvol om APK te combineren met het reguliere onderhoud aan uw auto. De kosten hiervan zijn dan – op de meldkosten na – kosteloos, aangezien de APK-werkzaamheden al deel uitmaken van het reguliere onderhoud. Combineren kost dus minder tijd en minder geld!

haal en breng service naar en van dordrecht

Voor uw gemak hanteert RAC ruime openingstijden. Onze 24-uurs service garandeert optimale bereikbaarheid en assistentie, om in voorkomende situaties een passende oplossing te kunnen bieden, waaronder vervangend vervoer.

Soms volstaat het om uw auto te halen en/of te brengen of dat uzelf even wordt weggebracht. Desgewenst halen en brengen wij u naar en van het vliegveld. En terwijl u in het buitenland verblijft, is uw auto bij RAC in onderhoud of reparatie.

Wanneer u bij ons wacht, zorgen wij uiteraard voor een vers kopje koffie of thee aan onze leestafel. Voorzien van actuele dagbladen en fraaie magazines. Uiteraard heeft u bij RAC de beschikking over een kosteloze Wi-Fi verbinding.

Deze werkwijze tekent het RAC-gevoel en onze filosofie. ’’Als je goed en kostenefficiënt werkt, krijgen de klanten wat zij verlangen: op tijd en voor een redelijke prijs”. Dat leidt tot tevreden klanten. En daar gaat het ons uiteindelijk om.

koffietafel bij garage dordrecht
Scroll naar boven