Onderhoud

Onderhoud

Voor regulier onderhoud en eventuele reparatie aan uw auto, staat RAC graag voor u klaar. Onze specialisten kennen de jongste technische ontwikkelingen en beschikken in onze moderne werkplaats over de juiste apparatuur. Wij lopen uw auto terdege na en gaan daarbij efficiënt te werk. Zodanig dat we op basis van de juiste informatie uw auto deskundig en betrouwbaar kunnen onderhouden. En u desgewenst vooraf opgave kunnen doen van de te verwachten kosten. Op deze manier zijn we als RAC in staat om uw mobiliteit goed en kostenbewust te waarborgen.

Service
Voor uw gemak hanteert RAC ruime openingstijden. Onze 24-uurs service garandeert optimale bereikbaarheid en assistentie, om in voorkomende situaties een passende oplossing te kunnen bieden, waaronder vervangend vervoer. Soms volstaat het om uw auto te halen en/of te brengen of dat uzelf even wordt weggebracht. Desgewenst halen en brengen wij u naar en van het vliegveld. En terwijl u in het buitenland verblijft, is uw auto bij RAC in onderhoud of reparatie.

Wanneer u bij ons wacht, zorgen wij uiteraard voor een vers kopje koffie of thee aan onze leestafel. Voorzien van actuele dagbladen en fraaie magazines. Uiteraard heeft u bij RAC de beschikking over een kosteloze WiFi verbinding.

Deze werkwijze tekent het RAC gevoel en onze filosofie.’’Als je goed en kostenefficiënt werkt, krijgen de klanten wat zij verlangen: op tijd en voor een redelijke prijs”. Dat leidt tot tevreden klanten. En daar gaat het ons uiteindelijk om.

Afspraak maken

Vakmanschap

Het enthousiasme, de werkwijze en onze filosofie maken van RAC klanten, trouwe klanten. En van RAC medewerkers trouwe medewerkers. Het gemiddelde dienstverband is ongeveer 15 jaar. Het is geen uitzondering als medewerkers zelfs tot hun pensionering bij RAC (willen) blijven werken. Mede daarom hebben we veel ervaring en kennen we onze klanten en hun wensen. Daardoor kunnen we ons des te beter richten op kwaliteit en dienstverlening. Dit werkt positief voor alle partijen, en leidt tot tevredenheid/voldoening bij onze klanten en medewerkers. Tevreden mensen die graag blijven

Contact

Naam

Email

Telefoon

Bericht

sluiten close form

Afspraak onderhoud

Naam

Email

Telefoon

Bericht