Openingstijden & actuele situatie

openingstijden
maart 2020

Middels dit bericht willen wij iedereen die ons bedrijf bezoekt informeren over de genomen maatregels tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus. Hierin volgen wij de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM. Wij volgen dagelijks de berichtgevingen hierin en zullen daar waar nodig ons beleid hierop aanpassen. Voor dit moment zijn onze openingstijden en werkzaamheden ongewijzigd.

Om uw en onze gezondheid te beschermen hebben wij de volgende maatregelen genomen.

  • Wij schudden geen handen zowel onderling als met onze klanten en zullen de voorgeschreven afstand van 1,5 meter bewaren.
  • De hygiëneregels zijn aangescherpt zoals het het extra schoonmaken van de receptiebalie, onze pinapparaten en de deurklinken.
  • Voordat wij uw auto weer terugleveren zullen wij de diverse bedieningselementen zoals het stuurwiel, deurgrepen, pookknop, sleutels en richtaanwijzerhandel hebben ontsmet.
  • We zien er streng op toe dat ons personeel thuis blijft wanneer er klachten zijn van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij verwachten dat onze klanten dezelfde verantwoordelijkheid nemen en ons niet bezoeken bij bovenstaande symptomen. Op deze wijze blijven we in staat om u onze vertrouwde service te verlenen.

Haal- en brengservice

Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om uw auto voor onderhoud of reparatie te brengen bieden wij u graag de mogelijkheid voor het ophalen en terugbrengen van uw auto. 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 078-7200888 of via info@rac.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven