showroom garage dordrecht rac

Over RAC

Sinds de start – in 1931 – is RAC gespecialiseerd in luxe en onderscheidende auto’s, waaronder legendarische merken als Jaguar en Land Rover.

Bij dit soort merken horen onderscheidende mensen en vakmensen die weten waarmee ze bezig zijn en die met toewijding en plezier in de klanten en hun auto’s – met al hun kennis, kunde en passie – voor betrouwbaar rijplezier zorgen. Alle RAC medewerkers delen de typische, tikje eigenwijze overtuiging, dat iedere klant anders is, dat iedere klant eigen wensen en behoeften heeft en dat ervaar je elke dag weer.

RAC is een modern autobedrijf en van alle autozaken thuis. Onze normen en waarden zijn eigenlijk alles behalve “modern”. Echte aandacht en serviceverlening zie je meer en meer verdwijnen. Producten worden door marketing “gekneed” tot datgene wat u ervan moet vinden. Alles wordt gestandaardiseerd en ligt vast en lijkt meer en meer een eenheidsworst waarbij snelle verkoop vaak belangrijker is dan de lange relatie. Niet bij RAC. RAC is een “delicatessenzaak” tussen “supermarkten”,  een plek voor een goed advies en waar uw wensen en behoeften voorop staan.

Wat ons betreft, ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren vakmensen. Toewijding en vakmanschap waarborgen bij RAC al meer dan 89 jaar een optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten. Dat is het fundament voor de goede naam die is opgebouwd en de basis voor onze ruime ervaring met op maat gesneden dienstbaarheid. En daarin kunnen maar weinig andere bedrijven ons evenaren.

Wanneer u in uw leven – prive en zakelijk – dezelfde eisen stelt als wij, verlangt u kennelijk persoonlijk advies en aandacht en uitstekende kwaliteit. Alle kans dat u zich dan bij ons “thuis”zult voelen. Het gaat bij RAC om toewijding en plezier in de klanten en hun auto’s. Al onze medewerkers delen deze passie en dat ervaar je elke dag weer, waar je bij RAC ook komt.

Scroll naar boven