jaguar

Jaguar

Jaguar RAC Dordrecht is sinds 1955 officieel Jaguar merkdealer. Wij beschikken daarom over veel kennis en ervaring van dit bijzondere merk. U bent voor de aankoop van een nieuwe Jaguar in onze vestiging in Dordrecht van harte welkom.

Onze ervaren verkoopadviseurs staan klaar om u – op basis van uw wensen en behoeften – een deskundig advies te geven en u bij uw aankoop te begeleiden. In veel gevallen gaat het daarbij om maatwerk. Uiteraard doen we u – indien van toepassing – graag een passend (inruil)voorstel voor uw huidige auto. Voor alle details over de diverse modellen en de Car Configurator ga dan naar onze dealerwebsite.

Wij beschikken daarnaast over een ruime voorraad jong gebruikte auto’s en zijn we sinds jaar en dag gespecialiseerd in klassieke Jaguars. Uiteraard bent u bij RAC voor after sales – ongeacht de leeftijd van uw auto – aan het juiste adres. Maar belangrijker nog: waar u bij RAC ook komt, u kunt altijd op onze hoogstaande service rekenen.

Jaguar Care voor complete gemoedsrust

Jaguar’s streven naar uitstekende producten en perfecte aandacht voor details houdt niet op wanneer uw auto de fabriek verlaat. Alle nieuwe auto’s worden geleverd met Jaguar Care. Dit betekent: standaard 3 jaar garantie zonder kilometerbeperking inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance in heel Europa, voor hulp onderweg. Bij immobiliteit als gevolg van een ongeval, pech of een lekke band, kunt u erop vertrouwen dat u snel weer op weg bent. Zonder meerkosten.

Leasing en financiering

Uiteraard is het mogelijk om via RAC een nieuwe auto te financieren of te leasen. Zonder zorgen over zaken als onderhoud, reparaties, brandstof-administratie en verzekeringen. Vraag onze verkoopadviseurs naar de diverse mogelijkheden.

Scroll naar boven