Range Rover Sport in- en exterieur

range rover sport in- en exterieur
September 2023

De Range Rover Sport herdefinieert sportieve luxe met instinctieve prestaties op de weg. Dit model is de meest geavanceerde en dynamische model tot nu toe. Een reeks krachtige en efficiënte aandrijflijnen omvat zescilinder elektrische hybride voor een groter bereik, een krachtige nieuwe V8 en milde hybride zescilinder Ingenium-benzine- en dieselmotoren. Puur elektrische aandrijving zal in 2024 worden geïntroduceerd.

Het verfijnde exterieur van een Range Rover Sport is onmiskenbaar met een strak oppervlak, een dynamische houding en een direct herkenbaar profiel, perfect geaccentueerd door stealth-achtige details en krachtige proporties – waardoor de indruk wordt gewekt dat de auto startklaar is.

De gebeeldhouwde buitenkant is gedetailleerd met prachtige afwerkingen, zoals een stealth-achtige grille en digitale LED-verlichtingsunits.

Het minimalistische design van de nieuwe Range Rover Sport strekt zich uit tot het geheel nieuwe interieur van innovatieve en duurzame materiaalkeuzes. Het interieur is leverbaar in aantrekkelijke Duo Tone-kleuren die zich uitstrekken tot het dashboard, ook de deurdetails zijn beschikbaar in deze kleuren.

De cockpitachtige cabine zet de toon voor een dynamische rijervaring, biedt uitstekend zicht en omhult de bestuurder.

Kom de Range Rover Sport live kijken in onze showroom in Dordrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven