RAC

Sinds de start – in 1931 – is RAC gespecialiseerd in luxe en onderscheidende auto’s, waaronder legendarische merken als Jaguar en Land Rover.

Bij dit soort merken horen onderscheidende mensen en vakmensen die weten waarmee ze bezig zijn en die met toewijding en plezier in de klanten en hun auto’s – met al hun kennis, kunde en passie – voor betrouwbaar rijplezier zorgen.

SERVICE

Onderhoud

Onze specialisten kennen de laatste technische ontwikkelingen en beschikken over de juiste apparatuur. Wij lopen uw auto terdege na en gaan daarbij efficiënt te werk. Op basis van de juiste informatie onderhouden wij uw auto deskundig en betrouwbaar.

Regulier / reparatie

Voor regulier onderhoud en eventuele reparatie aan uw auto, staat RAC graag voor u klaar.
Meer lezen

Onderdelen

RAC beschikt altijd over een zeer ruime en uitgebalanceerde voorraad originele Jaguar Land Rover onderdelen. Wij kunnen daarbij rekenen op betrouwbare leveranciers, waardoor RAC direct toegang heeft tot alle distributiekanalen.

Winterbanden

Tegenwoordig zijn winterbanden in een groot aantal landen verplicht. Dat is niet voor niets. Want winterbanden verhogen daadwerkelijk uw veiligheid en zorgen voor betere rij-eigenschappen bij temperaturen vanaf circa 7 graden celsius en bij veel neerslag.
Meer lezen

APK

De APK zorgt voor verhoging van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu.

APK

De leeftijd van uw auto en de brandstofsoort bepalen de frequentie van de apk.
Meer lezen

schadeherstel

Wij begeleiden het gehele traject van een reële inschatting van de kosten, de inzet van een schade-expert.

Schadeherstel

Bij schadeherstel gaat het om de juiste keuzes: deugdelijke materialen en vakmanschap.
Meer lezen

Autoverhuur & speciaal vervoer

Wanneer u tijdelijk vervangend vervoer nodig heeft, kan RAC daar op passende wijze in voorzien. Er zijn uiteraard diverse mogelijkheden. Soms volstaat het om uw auto te halen en/of te brengen of dat uzelf even wordt weggebracht. Desgewenst halen en brengen wij u naar en van het vliegveld. En terwijl u in het buitenland verblijft, is uw auto bij RAC in onderhoud of reparatie, of staat veilig binnen gestald.

Als bijzondere vervoerservice – bijvoorbeeld om hoogtijdagen stijlvol luister bij te zetten – verzorgen wij ook de inzet van exclusieve trouwauto’s en andere luxe limousines.

Onze medewerkers

Informatie aanvragen:

Scroll naar boven